onsdag 8. mai 2013

Endelig trailer for The World's End


Det tok sin tid, men nå har endelig den første traileren til The World's End blitt sluppet på informasjonsmotorveien. The World's End er altså tredje og siste film i Three Flavours Cornetto-trilogien til Edgar Wright og Simon Pegg, og følger i fotsporene til Shaun of the Dead fra 2004 og Hot Fuzz fra 2007.

Poster for The World's End
Poster for The World's End

Som vanlig har Pegg og Wright skrevet historien, mens Wright er bak kamera, og Pegg foran. Og som vanlig er Nick Frost med som kompis. Historien denne gang er at Pegg samler sin gamle kompisgjeng for å gjennomføre en pub-til-pub-runde de aldri fikk gjennomført da de var unge. En retro-tripp for en gjeng som nå er i 40-årene. I tillegg til Pegg og Frost, består gjengen av Martin Freeman, Paddy Considine, og Eddy Marsan. Men ting er ikke som det skal i landsbyen de skal svinge seidler i, og plutselig befinner de seg midt i en alieninvasjon, der landsbyboerne har blitt tatt over av våre overjordiske venner.

Det dukker opp mange kjente Cornetto-fjes i traileren, og fans av Spaced (eller Speisa som den het da den gikk på NRK) kan glede seg over roller både til Mark Heap/Brian og Michael Smiley/Tyres.

Jeg er stor fan av både Shaun of the Dead og Hot Fuzz, og har gledet meg lenge til denne. Wright er utrolig dyktig bak kamera, noe han har vist i begge de to foregående filmene, og i fantastiske (men lite besøkte) Scott Pilgrim vs. The World. Jeg er også veldig spent på hvoran Ant Man-filmen til Wright kommer til å se ut når den kommer i 2015. Og Pegg fungerer alltid godt sammen med Frost, i roller han skriver til seg selv.

Premieren til filmen har blitt fremskyndet i Storbritannia til 19. juli, mens den ikke kommer til Norge før i november. Men det kunne vært verre, jeg er fortsatt bitter på at Shaun of the Dead kom rett på DVD i Norge (og fikk en ussel firer i Dagbladet, en av grunnene til at jeg sluttet å kjøpe den avisen).

Men uansett, her er traileren. For en veldig grundig gjennomgang av omtrent hver ramme, sjekk ut Empire sin trailergjennomgang.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar