tirsdag 10. juli 2012

Kickstarter-finansiert tegneseriedokumentar

Den amerikanske tegneserieskaperen Dave Kellet (Sheldon) og filmskaperen Fred Schroeder samarbeider om å lage dokumentaren Stripped, om film om tegneserier og dens skapere. De har jobbet med filmen i flere år, og la ut prosjektet på Kickstarter i fjor for å få penger til å ferdigstille filmen. De har for lengst nådd målet sitt på $58.000,-, men tar fortsatt i mot tilskudd for å gjøre den ennå bedre. Per akkurat nå er de oppe i $109.025,-.

Minsteinnsatsen er $25, pluss ekstra porto på $10 for oss skumle europeere. Da får du filmen når den blir utgitt på DVD. Så har de flere trinn oppover, helt til $10.000, der du får en privat visning av filmen.

Jeg har skutt inn minstebeløpet, siden jeg har lyst på filmen. Det er ikke mange tegneseriedokumentarer der ute, og den bør være interressant. Særlig siden Kellett tegner selv, og er veldig engasjerende å høre på, regner jeg med at man kommer litt dypere i materien enn en som ikke hadde mye peiling skulle lagd filmen.


Stripped: Video Update #2 from Frederick Schroeder on Vimeo.

De oppdaterer prosjektet på Kickstarter siden sin, og på facebook, men jeg er ikke 100% sikker på når den vil dukke opp. Men jeg regner med det blir en behagelig opplevelse når den gjør det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar